Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Relevans
Spekevareproduksjon
Trøndelag høyere yrkesfagskole
|
Trondheim, Norge
-
Fagskole
-
Nettbasert med samlinger
Produksjon av spekemat er en svært spesialisert del av norsk kjøttbransje. Selv om det benyttes avanserte styringssystemer for luftfuktighet, luftgjennomstrømning...
Food Production Management
Universitá Cattolica del Sacro Cuore
|
Piacenza , Italia
-
Bachelor
-
Klasserom
-
3 år
Vil du studere i Italia? Bachelor i matproduksjon og ledelse er den første utdanningen av denne typen i Italia, med...
Matteknikk
Fagskolen i Viken
|
Fredrikstad, Norge
-
Fagskole
-
Nettbasert med samlinger
Næringsmiddelindustrien trenger flere fagfolk med kompetanse på trygg matproduksjon – fra råvare til ferdigvare. Har du bakgrunn fra matfag eller...
Matteknikk
Trøndelag høyere yrkesfagskole
|
Trondheim, Norge
-
Fagskole
-
Klasserom
Dette deltidsstudiet passer for deg som jobber i eller har ønske om å jobbe innenfor matbransjen og som ønsker å...
Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien
Fagskolen i Viken
|
Fredrikstad, Norge
-
Fagskole
-
Nettbasert med samlinger
-
1,5 år
Norsk matindustri er inne i et teknologiskifte hvor ny teknologi stadig blir mer tilgjengelig. Industrioperatørens rolle blir mer kompetansekrevende og...
Spesialisering baker- og konditorfaget
Fagskolen i Viken
|
Sørumsand, Norge
-
Fagskole
-
Nettbasert med samlinger
Med dette studiet får du mulighet til å bygge på din kompetanse og spesialisere deg innenfor temaer innen råvarer i...
Matteknikk
Fagskolen i Nord avd. Prosess og næringsmiddelfag
|
Skjervøy, Norge
-
Fagskole
-
Nettbasert med samlinger
-
3 år
Matteknikk er et nettbasert deltidsstudium der 120 studiepoeng er fordelt over 3 år, studiet har inntil 5 ukesamlinger pr. skoleår....
Viser 1-9 av 9 treff
Annonser