Akvatisk matproduksjon, sikkerhet og kvalitet
This programme focuses on production of aquatic food throughout the entire production and food supply chain, linking primary production – including aquaculture and wild catch – with processing and distribution before it reaches the consumers.
Du vil tilegne deg kunnskap om hele verdikjeden innen marin matproduksjon fra fiskerinæringen gjennom prosessering, distribusjon og helt frem til produktet når forbrukeren, gjennom fokus på trygghet og kvalitet, fra sjøen til matbordet.
Dette vil gi deg det grunnlaget du trenger for å forstå den globale marine matproduksjonen.
Kommende startdatoer
Opptakskrav/Søknad
Relevant bachelorgrad
Få en påminnelse
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og real- og ressursforvaltning. Ved NMBU kan du ta høyere utdanning på alle nivåer. Vi tilbyr alt...
Les mer og vis alle utdanninger ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet