Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Søk utdanning 👉
Master

Akvatisk matproduksjon, sikkerhet og kvalitet

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: 15. april
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: 15. april

Akvatisk matproduksjon, sikkerhet og kvalitet

This programme focuses on production of aquatic food throughout the entire production and food supply chain, linking primary production – including aquaculture and wild catch – with processing and distribution before it reaches the consumers.

Du vil tilegne deg kunnskap om hele verdikjeden innen marin matproduksjon fra fiskerinæringen gjennom prosessering, distribusjon og helt frem til produktet når forbrukeren, gjennom fokus på trygghet og kvalitet, fra sjøen til matbordet.

Dette vil gi deg det grunnlaget du trenger for å forstå den globale marine matproduksjonen.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Ås
  • Søknadsfrist: 15. april

Opptakskrav/Søknad

Relevant bachelorgrad

Få en påminnelse

Få en påminnelse når søknaden åpner

Motta en påminnelse når du kan søke opptak til høyere utdanning og få månedlig inspirasjon til ditt studievalg. 

This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Fyll inn din e-post her

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Chr. M. Falsens vei 1
1430 Ås

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og real- og ressursforvaltning. Ved NMBU kan du ta høyere utdanning på alle nivåer. Vi tilbyr alt...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Highlights