Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Søk utdanning 👉
Videre- og etterutdanning

Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid

Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid

Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid

Utdanningen gir deg kompetanse i kommunikasjon og samhandling med mennesker med psykiske helse-, rusmiddel- og/eller avhengighetsproblemer og utdanningen vektlegger hvordan disse problemene er kontekstualiserte fenomen.

Merk at informasjon ut over inneværende studieår må ansees som foreløpig.

Utdanning legger vekt på å styrke kandidatens relasjonskompetanse gjennom kommunikasjon basert på utvalgte psykoterapeutiske perspektiver og familie- og nettverksperspektiv. Etter endt utdanning skal kandidaten kunne legge til rette for relasjoner som fremmer hjelp og støtte samt være en viktig bidragsyter, koordinator og leder for samarbeidende og tverrfaglige tjenester. Utdanningen vektlegger en tilnærming til enkeltmenneskene, deres familie og nettverk der deres livssituasjoner, opplevelser og ressurser er i sentrum for klinisk praksis.

Utdanningen gir økt kompetanse til å samarbeide i den kompleksitet som finnes i personenes aktuelle livssituasjon og kunne bidra til økt livskvalitet og bedring gjennom arbeid på individ-, gruppe og samfunnsnivå. Utdanningen kvalifiserer kandidaten til å kunne bidra til tjenesteutvikling, planarbeid og systematiske og kvalitetsforbedrende arbeidsprosesser.

For kontakt eller mer informasjon om Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Molde

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav er fullført 3-årig bachelorutdanning eller tilsvarende som gir yrkestittel barnevernspedagog, ergoterapeut, fysioterapeut, sosionom, sykepleier eller vernepleier.

Søkere med annen 3-årig høgskole- eller universitetsutdanning og minimum ett års relevant yrkeserfaring kan tas opp etter særskilt vurdering.

Rangering av søkere gjøres på grunnlag av karakterer fra bachelorutdanningen. Det gis også tilleggspoeng for følgende:

  • Det gis 0,1 tilleggspoeng pr. år med relevant arbeidserfaring* opp til maksimalt 0,5 poeng.
  • Det gis 0,05 tilleggspoeng pr. 30 studiepoeng med høyere utdanning, ut over minstrekravet for opptak, opp til maksimalt 0,3 poeng

Det er også krav om politiattest. Politiattest legges fram senest ved studiestart. Attesten skal ikke være eldre enn tre måneder,

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tverrfaglig videreutdanning i psykisk helse-, rus- og avhengighetsarbeid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Høgskolen i Molde
Britvegen 2
6411 Molde

Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Molde

Highlights