Videreutdanning: Mat og helse
Kurset er hovedsakelig rettet mot de som mangler formell kompetanse for å undervise i mat og helse i grunnskolen. Undervisningen vil tilrettelegges for at deltakerne skal kunne kombinere jobb og studium. Det vil være to samlinger à tre dager i løpet av høsten, og to samlinger à tre dager i løpet av våren.
Faget omfatter både teoretiske og praktiske aspekter rundt undervisningen i mat og helse. Mat og helse har kompetansemål etter 4., 7. og 10. trinn i grunnskolen, og med få timer på timeplanen er det nødvendig med innlæring av teori gjennom praktisk arbeid. I begge emner vil det være stort fokus på ulike metoder og teknikker, kostråd, matvaregrupper, bærekraft, samt mat- og måltidsglede. Sentralt er kompetansebegrepet om hva elevene skal vite, hva elevene skal gjøre og hva elevene skal forstå. Spørsmål en også får jobbet med gjennom utarbeiding av årsplaner.
Kommende startdatoer
Få en påminnelse
Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....
Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger