Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Søk utdanning 👉
Bachelor

B.Eng. Engineering

Varighet
36 - 72 måneder, 180 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
36 - 72 måneder, 180 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

B.Eng. Engineering

Bachelor i ingeniørfag

Legg ut på en spennende reise og ta en nettbasert bachelorgrad i ingeniørfag, skreddersydd for å møte dine behov.

Ved å ta dette bachelorprogrammet i ingeniørvitenskap tilegner du deg den kunnskapen og kompetansen som er nødvendig for suksess innen ulike ingeniørfag. Gjennom en blanding av teoretisk kunnskap og praktisk kompetanse vil du utvikle en dyp forståelse for tekniske prinsipper og deres praktiske implementeringer. Med en praktisk tilnærming vil du delta i prosjekter og laboratorieøvelser, noe som gjør at du kan anvende teoretiske innsikter for å håndtere virkelige tekniske utfordringer. Pensumet er nøye utformet for å utvikle din kritiske tenkning, problemløsningsevne og analytiske ferdigheter, slik at du kan møte tekniske utfordringer med selvtillit.

Gjennom hele programmet vil du i tillegg samarbeide med bransjeeksperter, få uvurderlige innsikter og skape betydelige forbindelser. Når programmet avsluttes, vil du være godt rustet for å påbegynne en givende karriere i det mangfoldige og stadig skiftende landskapet innen teknikk.

Om utdanningen

Tverrfaglig tilnærming: Få en omfattende forståelse for teknikk gjennom en tverrfaglig læreplan som kombinerer vitenskapelige, matematiske og tekniske prinsipper.

Integrasjon av tradisjonelle og nye ferdigheter: Utforsk hvordan man kombinerer tradisjonelle ingeniørferdigheter, som fysikk og produktutvikling, med nye teknologiske aspekter som cybersikkerhet og Internet of Things (IoT).

Kunnskap om elektroteknikk: Bygg et solid grunnlag av elektroteknisk kunnskap, slik at du kan håndtere komplekse tekniske og elektrotekniske prosjekter med selvtillit.

Vekt på moderne teknologi: Utvikle fortrolighet med simuleringsteknologi, designtenkning og datadrevet teknologi, noe som sikrer at du tar eksamen som en moderne og oppdatert ingeniør.

Karrierefokuserte valgfag: Velg mellom en rekke karrierefokuserte valgfag for å utvide din teoretiske og praktiske utdanning. Disse modulene lar deg spesialisere deg på områder som er i tråd med dine profesjonelle mål.

For kontakt eller mer informasjon om B.Eng. Engineering, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier
  • Engelsk

Videre studier/jobbmuligheter

Betydningen av profesjonelt utdannede ingeniører for bedrifter over hele verden og på tvers av industrisektorer uttrykkes ved det faktum at ingeniører er stadig etterspurt og at ingeniørstillinger tilbyr lukrative lønninger og fordeler. Avhengig av dine interesser og ferdighetene du utvikler i løpet av bachelorstudiene, vil du kunne ta sikte på ulike stillinger. Det kan for eksempel være: 

  • Produktutviklingsingeniør
  • Simuleringsingeniør

Opptakskrav/Søknad

Engelskkunnskaper

Avhengig av dine personlige omstendigheter kan du behøve vise til dine engelskkunnskaper. Ferdighetene dine må tilsvare B2-nivået i det felles europeiske rammeverket (CEF).

Vi godtar følgende sertifikater for engelskkunnskaper*:

  • TOEFL (minst 80 poeng)*
  • IELTS (minst nivå 6)*
  • Duolingo English Test (minst 95 poeng)*
  • PTE Academic (minst 59 poeng)*
  • Cambridge-sertifikat (minst karakter B)*

Er engelsk ditt morsmål, eller har du tatt eksamen fra en engelsktalende skole eller universitet? Da trenger du ikke å bevise dine engelskkunnskaper. Kontakt våre studieveiledere for mer informasjon.

*Beviset må ikke være mer enn 5 år gammelt.

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, B.Eng. Engineering? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights