Økonomi og ledelse
Økonomi og ledelse
Norske bedrifter, både små, mellomstore og større, har et stort behov for mer kompetanse innen økonomi og ledelse. Dette praktisk orienterte studiet er spesielt tilpasset deg med yrkesfaglig bakgrunn, men alle videregående utdanninger gir grunnlag for opptak.
Om studiet
Utdanningen gir deg praktisk kompetanse innen ledelse, markedsføring, økonomi og logistikk. Studiet har en tverrfaglig orientering og er i stor grad prosjektorientert. Det betyr bl.a. at problemstillinger fra studentenes arbeidsplasser kan innlemmes i undervisningen. At undervisningen knyttes nært til bedriftenes hverdag, gjør at både student og arbeidsgiver raskt kan ha praktisk nytte av studentens nye kunnskaper.
Hva lærer du?
Undervisningen på samlingene legger vekt på erfaringsdeling/diskusjon og gjennomføring av problemorienterte oppgaver/caser individuelt og i grupper, samt forelesninger og veiledning.
Studiet består av fem hovedemner i tillegg til det avsluttende hovedprosjektet, der problemstillingen gjerne kan hentes fra egen bedrift, i samarbeid med arbeidsgiver:
- Forretningsplan og innovasjon
- Innføring i org. og ledelse
- Operativ ledelse og lederrolle
- Prosjektledelse
- Regnskap og -analyse
- Kostnadsstyring
- Investering og finansiering
- Markedsføringsledelse
- Markedsplanlegging
- Logistikk
- Hovedprosjekt
Kommende startdatoer
Videre studier/jobbmuligheter
Studiet i økonomi og ledelse kvalifiserer deg til lederstillinger på mellomledernivå. Kompetansen er etterspurt, og du kan bli en viktig ressurs for bedriften din.
Opptakskrav/Søknad
Det generelle grunnlaget for opptak til teknisk fagskole er:
1. Fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev (alle fag-/svennebrev gjelder) eller generell studiekompetanse..
Eller:
2. Søkeren må dokumentere tilstrekkelig relevant praksis, tilsvarende de krav som stilles til fullført og bestått videregående opplæring innenfor et av de godkjente lærefagene som kvalifiserer til opptak til studietilbudet. Praksisen kan være opparbeidet gjennom arbeids- og samfunnsliv, frivillig sektor, utdanning, kurs eller annet.
Søkere som kan dokumentere at de skal gjennomføre fag-/ svenneprøve etter opptaksfristen, kan tildeles plass på vilkår om bestått prøve.
Studiefakta, Tittel m.m
Fagskoleutdanning (60 studiepoeng)
Hvorfor velge Fagskolen Innlandet?
Tett på arbeidslivet
Nettbasert med
samlinger på plass
Behov på arbeidsmarkedet
Jeg vil vite mer!
Fagskolen Innlandet
Svært mange norske bedrifter trenger økt kompetanse innen en rekke ulike yrkesfag. Aldri har det vært en så stor etterspørsel etter fagskoleutdannede. Det er her Fagskolen Innlandet kommer inn. Vi tilbyr høyere yrkesfaglige utdanninger for å dekke det etterspurte kompetansebehovet!...